Ontdek het vakmanschap van Balako

Trappen

Balako is specialist in trapconstructies in inox en metaal, zowel voor trappen binnenshuis als buitenshuis ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met u gaan we op zoek naar het beste materiaal en de meest adequate structuur voor uw woning of bedrijf.

Ontdek meer

Art Deco

Éen van onze specialiteiten is de constructie van trappen in art-decostijl. Hierbij gebruiken wij enkel volle materialen om de sierlijkheid en klasse van uw trap te garanderen. Met zo'n trap waant u zich al snel in het Chrysler Building van New York.

Ontdek meer

Glazen overloop

Bij Balako gaan we voor het totaalconcept, zo hoeft u slechts één partner aan te spreken voor de volledige afwerking van uw traphal. In een moderne, stijlvolle woonst hoort een glazen overloop tot één van de constructiemogelijkheden.

Ontdek meer

Balustrades & trapleuningen

Als gevestigde waarde in de omgeving van Lokeren, Sint-Niklaas,Temse en omstreken bouwt Balako mee aan jouw droomhuis. Een balustrade is eenvoudige en esthetisch smaakvolle manier om een trap of venster veiliger te maken.

Ontdek meer

Terrasbalustrades

Een balkon zonder balustrade is uiteraard ondenkbaar. Om de veiligheid van uzelf, uw kinderen of werknemers te garanderen, ontwerpt Balako samen met u een duurzame en stevige balustrade die bovendien ook mooi oogt, al dan niet met glasafscherming.

Ontdek meer
vijver

Vijverafscherming

Een vijver in uw tuin of op uw terrein geeft de omgeving een rustgevende toets. Wanneer u kinderen of huisdieren heeft, vindt u jammer genoeg niet direct rust wanneer zij rond de vijver spelen of rondhollen. Ook hiervoor heeft Balako de oplossing.

Ontdek meer

Diverse laswerken

Een brievenbus, opbergbox of hekken uit inox is niet alleen stevig, maar ook erg elegant. Wij zorgen ervoor dat de postbode uw deur niet voorbijrijdt met onze custom made brievenbussen en hekken.

Ontdek meer
herst

Herstellingswerken

Ook voor algemene herstellingswerken kunt u bij Balako terecht. Wij voeren de herstellingswerken uit zodat uw trap, trapleuning of balustrade in originele staat hersteld wordt.

Ontdek meer
inox

Winkel- of keukeninrichting

Uw keuken of winkel inrichten is een heuse karwei. Wij werken uw basisidee uit tot een volledige constructie en zorgen ervoor dat uw wensen voorop staan. Hiervoor werken wij enkel met duurzame materialen.

Ontdek meer
Top